PARTICULIER

 

 

Naast een volledige reinigingsbehandeling, kunt u bij Car Cleaning Enes ook terecht voor een minder uitgebreide behandeling. Wellicht ontbreekt het u aan tijd, kunt u het om andere redenen niet zelf uitvoeren of gaat u uw voertuig inruilen en wilt u de inruilwaarde verhogen.

Car Cleaning Enes helpt u graag! Verschillende weersinvloeden en andere verontreinigingen kunnen uw laklaag flink aantasten. Met de juiste poetstechniek komen de kleur en de glans van uw lak weer terug. Lichte krasvorming zal door middel van polijsten verdwijnen. En natuurlijk brengen wij een goede waxlaag aan om de laklaag te beschermen. Ook het interieur is niet onbelangrijk.

Wilt u uw voertuig alleen laten schoonzuigen of gaat u voor een complete behandeling. Car Cleaning Enes doet wat u wenst. Bij een complete behandeling wordt al het kunststof gereinigd en behandeld, met behulp van perslucht worden alle hoeken, gaatjes etc. meegenomen en de auto wordt geheel schoon gezogen (incl. kofferbak). Is uw bekleding erg vies, dan kunnen wij een dieptereiniging uitvoeren. En ook de hemel van uw voertuig maken wij weer blinkend schoon. U zult versteld staan van het resultaat.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor een vrijblijvende prijsopgave.