OVER ONS

 

 

Car Cleaning Enes is een autopoets bedrijf dat zich gevestigd heeft aan de Veldoven, perceelnummer 11 in Arnhem. Wij willen ons graag aan u voorstellen, want u wilt natuurlijk weten in welke handen u uw auto toevertrouwt.

Ons professionele team garandeert de beste kwaliteit en opperste zorgvuldigheid om u als klant tevreden te stellen. Car Cleaning Enes heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van autopoetsen. Voor ons is de kwaliteitsgarantie van de behandelingen het belangrijkst, zodat u als klant 100% tevreden onze werkplaats verlaat.

Wij zijn trots als we zien dat klanten terugkomen voor een vervolgbehandeling. Dit geeft ons voldoening en vertrouwen voor de toekomst. Ons personeel volgt regelmatig cursussen en interne opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste materialen, behandelingen en methoden binnen de branche. Alleen op deze manier kan Car Cleaning Enes de beste zorg voor uw voertuig garanderen. Car Cleaning Enes hoopt u binnenkort als klant te mogen begroeten!

Met vriendelijke groeten en graag tot ziens,

Team Car Cleaning Enes